Remedii naturale pentru un ten perfect

4 martie 2012 16:25Nici un comentariuViews: 113


Fiecare femeie este preocupată de aspectul tenului, de îngrijirea și întreținerea lui , încercând să găsească numeroase remedii pentru a avea un ten de invidiat. Tehnicile medicale au evoluat de-a lungul anilor, oferindu-ne o gamă cât mai variată de produse, numeroase alternative pentru îngrijirea tenului, dar uneori, factorii de mediu, alimentația sau stresul cotidian par să lase urme vizibile asupra lui. Ce ne rămâne atunci de făcut? Să utilizăm în continuare tot felul de tratamente costisitoare, sau să alegem ca alternativă remediile naturiste? Iată câteva remedii pentru a întinerirea și hidratarea tenului în mod natural:

Diminuarea ridurilor

Se combină un ou crud cu sucul unei lămâi. Amestecul obținut se aplica pe față sub forma unei măști.
Se lasă să acționeze o jumătate de oră ,iar după ce s-a uscat, se curăță tenul cu delicatețe.
Încercați această metodă o data pe săptămână și vă veți convinge de rezultate.
Un rezultat vizibil asupra ridurilor îl are și morcovul, care este un adevărat deposit de vitamin A, considerate vitamina pielii. Morcovul are rolul de a vitaminiza, de a hrăni și a catifela pielea.
Procedura este simplă și eficientă: se dă un morcov pe răzătoare și se aplică direct pe față, acoperind cu tifon și menținând 20 de minute.
De asemenea, în fiecare dimineață si seara puteți să vă ștergeți fața cu suc proaspăt de morcovi.

Mască naturală pentru față

Cel puțin dată pe săptămână o mască este o binecuvântare pentru ten. Vă oferim o rețetă foarte simplă, dar naturală și eficientă pentru hidratarea și relaxarea feței.
Aveți nevoie de:

  • o jumătate de banană decojită
  • o jumătate de avocado fără coajă
  • o lingură de castravete tocat
  • o lingură de iaurt natural
  • o lingură ulei de măsline

Se amestecă toate ingredientele într-un blender. Se întinde masca obținută pe față și se lasă să acționeze o jumătate de oră. Se clătește apoi din abundență cu apă rece.

Tags:

Lăsați un comentariu


Free mockups